Meest gestelde vragen

FAQ

Hier kan je de meest gestelde vragen vinden. Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een Whats app en wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Meest gestelde vragen

Helaas moeten wij je mededelen, dat Mini Captain dit seizoen geen kinderpartijen meer organiseert die jullie gewend waren.

Dat heeft te maken om de volgende twee redenen:

1.Door de Corona crisis is het voor ons niet mogelijk dit seizoen personeel in te huren om ons bij te staan bij de verhuur. Wij kunnen gelukkig nog wel open!

2.Daarnaast hebben wij ontzettend veel last gehad van vandalisme afgelopen seizoen, waardoor ons huidige spel op de dag zelf niet meer kon blijven staan in het bos en op het water, omdat het continue wordt kapot gemaakt of wordt mee genomen.

Met pijn in ons hart hebben we daarom besloten, de kinderpartijen uit ons pakket te halen. 

Omdat wij maar 5 boten hebben, doen wij eigenlijk niet aan reserveren.  Wat wij wel kunnen aanbieden is een plekje als we open gaan rond 11:00. Daarna kan er geen reservering meer plaats vinden. Als je wilt varen met een groep kinderen kan het in overleg op bepaalde dagen. In dat geval stuur ons dan even een whats app of e-mail.

Ja, wij zijn samen met de kanoverhuur Amsterdamse Bos een familie bedrijf. Het is mogelijk om in samenspraak met de kanoverhuur een arrangement te boeken. Dat houd in varen bij ons en een pannenkoek en ijsje bij de Kanoverhuur. Mochten jullie dat willen, dan gelieve even een e-mail te sturen.

Wij hebben gekozen voor twee tijdsblokken: 

  • 15 minuten varen
  • 30 minuten varen

Dat heeft te maken met het feit dat we maar 5 bootjes hebben en dat er veel mensen bij ons willen varen en wij niet aan reserveren doen. Om toch iedereen de kans te geven om te komen varen. Hanteren wij op drukke dagen deze twee tijdsblokken.

Er kunnen max. 4 personen in een bootje. 2 volwassen en 2 kinderen. Ben je met drie volwassen dan zou het ook kunnen mits jullie niet zwaarder zijn dan 300 kilo.

 

De havenmeester bepaald wie er in de boot mag zonder begeleider. Normaal hanteren wij een leeftijd vanaf 12 jaar. De havenmeester bekijkt of een persoon geschikt is alleen te varen. Vaak krijgen de kinderen een walkie talkie mee voor als er wat gebeurd op het water. Ook houdt de havenmeester toezicht en vaart naar de persoon toe als er wat is of als de persoon zich niet aan de aangegeven regels houdt of de regels even “vergeten” is. 

Je mag niet aanmeren bij het speeleiland. De havenmeester zal dat ook allemaal uitleggen als je een bootje komt huren. De reden is dat er erg veel losse takken in de bodem aan de kant van het water bevinden. Omdat het erg ondiep is, kan de motor vastlopen en zelfs stuk gaan.

Normale openingstijden zijn:

In het laag seizoen:

Woensdag, vrijdag t/m Zondag van 11:00 – 18:00

In de vakanties en hoog seizoen:

Ma t/m Zondag van 11:00 – 18:00

LET OP:

Het is weersafhankelijk. Bij storm, regen en/of kans op onweer is Mini Captain gesloten.

Bij twijfel, stuur gerust een berichtje of check even onze Facebook pagina.

Wij hebben 3 seizoenen de zelfde prijs gehanteerd alleen helaas door de Corona en de inflatie en vooral de energie crisis zijn wij genoodzaakt ook onze prijzen omhoog te gooien. We zijn alleen nog steeds goedkoper dan onze concurrenten 😉

Wij hebben drijftassen als je wilt komen SUPPEN of in de Sit On Kano een route wilt komen varen. Die krijg je gratis mee. 

Als je een paddle bent kwijt geraakt, dan komen daar helaas kosten bij. Voor het kwijt raken van een kano paddle betaal je €40,00 en voor het kwijt raken voor een SUP paddle betaal je € 30,00

Chat openen
Beste bezoeker, stel gerust je vraag. We beantwoorden zo snel mogelijk. Mvg Esmee