Hier ben JIJ de kapitein!

Verdien een "echt" kapiteinsdiploma!

Kom varen op de grote vijver in het Amsterdamse Bos. Leer varen op het water samen met je vriendjes en vriendinnetjes. En als je netjes komt aanmeren in onze mini haven verdien je een “echt” kapiteinsdiploma! Hoe leuk is dat!

Informatie voor de ouders/begeleiders:

In onze boten is ruimte voor 2 kinderen en 2 volwassenen. Een mini boot kan 300 kilo dragen. Onze boten varen ongeveer 5 km per uur. In de boot zit een schakelaar met 4 versnellingen. 4 versnellingen om voorruit te varen en 2 versnellingen om achteruit te varen.

Wij hebben 5 boten. Een Politie boot, Brandweer boot, Rescue boot, Ferry boot en een Holland America boot.

Wij doen niet aan reserveren, kom gerust langs. Stuur een App als je vragen hebt. Mocht je meerdere boten willen huren, omdat jullie op het veld een kinderfeest geven, dan kan dat in overleg.

Kijk ook even op onze FAQ pagina, misschien zit je vraag er al tussen.

Mini elektroboten

Huisregels

Veiligheid en regels

De mini boten zijn echte boten en alleen geschikt om in te varen. De havenmeester legt altijd aan de mensen die gaan varen uit, wat de regels zijn en het vaargebied. 

In het verleden hebben wij helaas gezien, dat de bootjes vaak gebruikt worden als speel object om vanaf te zwemmen of als bots boot met als gevolg, dat de bootjes enorme schade opliepen en wij dan helaas tijdens ons seizoen minder bootjes konden aanbieden.

Wij zijn dan ook genoodzaakt een huisreglement op te stellen. In ons huisreglement kunt u rustig lezen wat wel en niet mag/kan en “waarom” iets niet mag/kan om het vaarplezier zo veilig en leuk mogelijk te houden.

Wij wensen jullie een behouden vaart!

Chat openen
Beste bezoeker, stel gerust je vraag. We beantwoorden zo snel mogelijk. Mvg Esmee